17. helmikuuta 2014

Bride!

Hip hei, täällä ilmoittautuu morsian!

Kihlat vaihdettiin ystävänpäivänä, 14.2.2014. Olimme jo aikaisemmin puhuneet avioitumisesta ja tavallaan mies minua jo oli kosinutkin, kuitenkin sillä periaatteella että häät on aika paljon kauempana tulevaisuudessa. Koska tuo ystävänpäivä kuulostaa jo ihan päivämääränäkin niin hienolta, minä toivoin, että kihlautuisimme ihan virallisesti sinä päivänä. Ja niin me tehtiin.

Häät sovittiin kesälle 2016. Pakko sanoa, että emme ole olleet ihan yhdenmielisiä itse häistä. Sulholle kelpaisi maistraatti ja juhlat anoppilassa, minä taas haluan hienot ravintolahäät juhlapaikkavihkimisellä. Ongelmana sulhaselle on rahan kuluminen. Heitin kuitenkin vertauksen, että minä voisin luopua autosta, mutta sulhanen ei (vaikka asumme isossa kaupungissa, jossa julkinen liikenne on todella hyvä). Sulhanen taas ehkä pärjäisi vähemmän hienoilla häillä, mutta minä en, koska naimisiin mennän vain kerran! Isoja häistä ei kuitenkaan tule, paikalle kutsutaan vain perhe ja lähimmät sukulaiset sekä parhaat ystävät. En kuitenkaan halua tinkiä hyvästä ruoasta ja täydellisestä morsiuslookista.

Blogissa keskityn hääunelmointiin ja ennen kaikkea omien häiden suunnitteluun. Aikaa häihin on vielä, joten mitään kiirettä tässä ei pitäisi tulla. Tässä ehtii säästää rahaa ja hiuksetkin kasvaa pituutta :) Kesällä Rodoksen-matkan jälkeen todennäköisesti päätämme hääpäivän.

Jos jotakuta häähössötys kiinnostaa, niin tervetuloa seuraamaan :)

2 kommenttia:

  1. Onnea teille kihlauksesta ja tervetuloa mukaan hääbloggaamaan! Mielenkiinnolla jään seuraamaan hääsuunnittelujenne etenemistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3