13. huhtikuuta 2014

Kihlajaiskahvit - valmistelua

Piti tehdä eilen postaus tänne blogin puolelle kihlajaiskahvien valmisteluista, mutta enpä ehtinyt. Kirjoitin aikaisemmin, että kihlajaiskahvien järjestäminen ei oikein nappaisi, mutta siinä suhteessa kelkka on kääntynyt. Minusta on ihanaa ja hauskaa järjestää kihlajaiskahvit ja sulhanenkin on innoissaan mukana, josta ihan oikeasti olen positiivisesti yllättynyt. Ainut asia minkä olisin tehnyt toisin jos olisin voinut, on että olisin valinnut jonkun toisen viikonlopun. Nyt on kaikki ajatukset pyörineet koulun, tarkemmin sanottuna työssäoppimisen ympärillä ja nyt parin päivän sisällä pitäisi väkertää näyttösuunnitelma loppuun. Eipä siitä enää onneksi puutu kuin yksi laajempi kohta, jonka aloitan tänä iltana. Miksi järjestää kahvit sitten nyt? Koska meidän äiti tuli nyt tänä viikonloppuna Tampereelle, oli se nyt vähän pakko. Raumalta kuitenkin on kohtuullisen pitkä ajomatka, joten tämä viikonloppu oli oikeastaan ainut mahdollinen.

Vähän tällainen on ollut fiilis. Kuva täältä

Tänään ne kihlakahvit sitten ovat ja valmistelut vähän puolivälissä. Kävimme ikeasta hakemassa astioita ja minulle on jo pari viikkoa sitten kankittu vaatteet (yllätys, että tämä asia on hoidettu ensimmäisenä). Siivottu on, mutta ihan valmista ei vielä ole. Juustokakku on eilisillasta asti ollut jääkaapissa hyytymässä, mutta saattaa olla, että pilasimme senkin. Laitoin meinaan liivatteet kuumina juuston sekaan, jolloin seos meni paksuksi ja tahmeaksi, enkä toisaan tiedä pitikö sen näyttää siltä. Kananmunan valkuaisetkin jouduimme vatkaamaan kahdesti, koska ensimmäisellä kerralla kulho taisi olla vähän märkä, jolloin munat eivät sitten millään vaahtoutuneet. Ehkä vieraat arvostavat hyvää yritystämme, kun tietävät ettemme mitään mastercheffejä ole :D

Vielä pitäisi siivota loppuun, valmistaa pari helppoa tarjottavaa ja minun pitäisi laittaitua. Plus silittää sulhon paita. Vähän saattaa tulla kiire, joten ei muuta kuin hommiin. Palailen asiaan ensi viikolla, viimeistään sitten kun näyttösuunnitelma on kasassa.

Hyvää sunnuntaita muille morsiamille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3