14. huhtikuuta 2014

Kihlajaiskahvit

Eli eilen ne sitten olivat, kihlajaiskahvimme. Kahvit sujuivat oikein hyvin, vieraat näyttivät viihtyvän ja oli mukavaa kun vanhempamme tapasivat. Sulho piti pienen puheen (noin puoli minuuttia :D), sitten kahviteltiin, istuskeltiin ja juteltiin. Vieraita ei ollut kuin ihan muutama, molempien äidit ja sulhon äidin mies, sulhon mummu ja kummaltakin yksi kummitäti. Näin oli juuri hyvä, en olisi voinut edes kuvitella että sisaruksemme olisivat olleet paikalla. Tulkoot sitten häihin :) Viihdettä meille tarjoili pari karvakuonoa sähläyksellään. Tässä muutama kuva kahveilta, pahoittelen kuvien huonoa laatua. Onneksi saatiin uusi kamera lahjaksi ;)


Tehtiin itse tarjottavat, ja vieraat kyllä pitivät niistä. Juustokakku oli ihan äklönmakeaa, mutta eipä haittaa, morsiammelle ainakin maistui. Nuo ruskea-vaaleanpunaiset möykyt ovat aikaisemmassa postauksessa esiintyneen Mennään naimisiin -lehden reseptin tuotos. Ihan hyviä olivat, vaikka ulkomuoto aika epämääräinen olikin :D


Morsiamen lookkia. Kihlajaiset olivat hyvä syy hankkia musta jakku, sellaista kun ei vielä löytynyt kaapista. Olen muuten viimein tottunut kullanvärisiin koruihin - JES :)


 Uuden profiilikuvankin nappasin erinäisiin sosiaalisiin medioihin.


Juhlapari.


Ja koko perhe, kun rakas Remumme on kuvassa mukana <3


Kahveilla oli tosiaan toinenkin karvakuono vieraana, meinaan Helmi rouva.

Siinäpä ne, laitan myöhemmin vielä lahjoista postausta, pari lahjaa ei ole vielä kotona asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3