18. maaliskuuta 2015

Muistot meille ja muille

Nyt onkin tullut blogin kirjoittamisessa vähän pidempi tauko, mutta ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja saattaa blogin kirjoittamisen vielä kunnialla loppuun. Toisaalta tämä postaus venyi ihan tietoisesti pidemmälle, sillä olemmme odottaneet yhden muiston valmistumista vähän pidemmän aikaa. Häät on aikalailla kokonaisvaltaisesti täällä jo käsitelty, mutta pari postausta on vielä jäljellä. En viitsi alkaa keksimällä keksiä postausaiheita, tiedän jo mistä haluan vielä kertoa.

Kiitoskortit on lähettetty jo kauan aikaa sitten, mutta niitä en ole vielä esitelyt blogin puolella. Halusin noudattaa kiitoskorteissa suunnilleen samanlaista toteutusta kuin kutsuissa, ja tässä on lopputulos.


Tilasimme meille itsellemme Ifolorilta ison kuvakirjan häistämme. Aluksi oli tarkoitus, että kirja tulisi vain meille, mutta äitimme saivat samanlaiset vielä joululahjaksi. Kummatkin olivat kovin mielissään ja voin tuleville hääpareillekin suositella kuvakirjan antamista lähimmäisille joululahjaksi! Kirja oli melko tyyris, mutta voittaa mennen tullen väkisin keksityt maljakot tai viinipullot.
Valitsimme mustat taustat vaalean sijaan, koska musta sopii syyshäihin mielestämme paremmin ja näyttää enemmän meiltä! Itse hääpäivä vei tietysti suurimman osan kirjasta. Valokuvien lisäksi kirjaan pääsi sitaatit kutsu- ja kiitoskorteista, häävalat (kuvassa ylhäällä) ja apassi-intiaanien avioliittorukous (jonka kaaso luki vihkimisessä).


Hääpäivästä kirjaan pääsi järjestyksessä potretit, vihkiminen, juhlapaikan koristeet, itse hääjuhla, yhteiskuvat mm. vanhempien kanssa ja jatkot.Kirjaan ei tullut pelkästään valokuvaajan ottamat kuvat hääjuhlasta, vaan myös aukeamat kummankin polttareista alkuun ja loppuun muutama aukeama häämatkasta. Halusimme koko häätarinan yksiin kansiin: polttarit, häät ja häämatkan. En voisi olla tyytyväisempi kirjaan <3

Meille tuli lisäksi muutama canvastaulu hääkuvistamme. Saimme äidiltäni häälahjaksi lahjakortin canvastaulutarkoitukseen ja päädyimme teettämään taulut hääkuvista. Näiden taulujen toimitus kesti melko kauan, joten tässä syy postauksen venymiselle näin pitkälle.

Pahoittelut erittäin huonosta kuvalaadusta - kuvat on otettu kännykällä. Muutenkin olkkarin sisustus on vähän kesken, joten taulut eivät vielä sulaudu sisustukseen täydellisesti.

Sellaisia muistoja meillä. Lisäksi hääparin maljoilla ja vieraskirjalla on kirjahyllyssä oma paikkansa. Lisäksi pidän tätä blogia yhtenä muistona häistä. Vielä on yksi kirjoitus tulossa, ja sitten blogi alkaa olla paketissa... ;)

7 kommenttia:

 1. Ihania muistoja! :) Tosi kiva idea laittaa samaan kirjaan kaikki polttareista häämatkaan. Kirjaan on varmasti ihana palata yhä uudelleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjaa katsoessa kyllä muistaa koko päivän elävästi :)

   Poista
 2. Kiva nähdä teidän kiitoskortit. Hienot niistä tuli :) Olen seurannut täällä taustalla sun blogia sillä olen iso hääfani ja seurailen hääblogeja sydämenkuvat silmissä :) Ehkä toivottavasti vielä joskus itsekin pääsen omia viettämään. Paljon onnellisia päiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Etköhän pääse omia häitä suunnittelemaan ja juhlimaan ajallaan :)

   Poista
 3. Miten aina muiden kuvakirjat näyttää niin mielettömän upeilta mutta omat ei sitten millään! :D Ihana nähdä kirjan sisältöäkin, lähti oikein inspiraatio virtaamaan. Todella kivan näköistä :) Tuo häävala-aukeama on kyllä ehdoton lemppari. <3 Ja kiva kun kaikki on samoissa kansissa. Samanlaiset tauluhaaveetkin muuten täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, itsekin pidän eniten juuri tuosta aukeamasta <3 Valojen lukeminen tuo niin mieleen sen tunteen "alttarilla".

   Suosittelen kirjaa lahjaksi lähimmäisille, meidän vanhemmat olivat ikionnellisia kirjasta! :)

   Poista
 4. Ja pakko vielä lisätä että tuo joululahjaidea on ihan huippu! Pakko satsata myös semmoiseen, ovat varmasti vanhemmat ja isovanhemmat onneissaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3