25. heinäkuuta 2014

Kaasojen rooli

Ajattelin tehdä pienen postauksen kaasojeni rooleista ja tehtävistä. Minullahan on siis kaksi kaasoa, ja tässä tulee lista siitä, mihin heitä tarvitsen:

  • Halutessaan he voivat järjestää minulle polttarit. Tiedänkin sen jo, että polttarit on tulossa jossain kohtaa. Polttarit eivät olisi olleet minulle mikään välttämättömyys, mutta kiva kun kaasot haluavat sellaiset järjestää ja kiva viettää oikein erityistä aikaa ystävien kanssa. Ovat järjestämisestä vielä innoissaankin :)
  • Hääpäivän aamuna tarvitsen apua juhlapaikan koristelussa, ja mikäli kaasojen aikatauluihin sopii, niin he voisivat tulla apuun. He voisivat myös olla seuranani laittautumisessa.
  • Vihkimisessä kaasojen rooli on hyvin tärkeä, ja olenkin siitä jo kirjoittanut vihkimisen suunnittelupostauksessa. Neljän sukulaisen lisäksi kaasot ja bestman ovat ainoat, ketkä vihkimistä todistavat. Bestmanin kädet ovat täynnä jo siinä, kun hän videokuvaa vihkimisemme. Toinen kaasoista pitelee sekä laukkuani että kimppuani. Toinen sitten taas huolehtii musiikista, sormuksista ja lukee runon. Lisäksi jompikumpi kaasoista saa ohjata vieraat vihkihuoneeseen, sillä meidän pitää olla paikalla jo etukäteen.
  • Hääjuhlassa kaasot ennen kaikkea hoitavat kommunikoinnin henkilökunnan kanssa. Bestman on seremoniamestari, joten kaasojen ei tarvitse niinkään olla äänessä, elleivät sitten itse halua vetää jonkun ohjelmanumeron. Olen kuitenkin alkanut kallistua siihen, ettei meille mitään leikkejä tulisi. Tai jos tulee, niin joku yksi kiva, esimerkiksi huiskutusleikki tai tietokilpailu.
  • Joudumme siivoamaan todennäköisesti juhlapaikan heti hääiltana, helpoiten se menee kaasojen avustustuksella. (ei meille sen enempää siivousta tule, kuin että omat kamat autoon)
  • Tärkeimpänä se, että kaasot ovat tukenani hääpäivänä ja nauttivat juhlasta!

kuva 

Katselin yhtenä päivänä Bridezillas-ohjelmaa ja rupesi oikein toden teolla ärsyttämään. Morsian kielsi kaasoaan ottamasta aurinkoa ennen häitä, jotta kaaso ei olisi häntä ruskettuneempi !?! Ja onhan näitä, että morsian käskee kaasoja laihduttamaan! Lisäksi ärsyttää, että kaasot laitetaan tekemään kaiken maailman tehtäviä, jotka kuuluisivat hääparille. Saatika sitten, että kaasot laitetaan maksumieheksi koristeissa sun muissa asioissa, jotka eivät todellakaan kuulu hänen maksettavakseen. Ja sitten jos kaaso ei kiltisti kaikkeen tähän suostu, niin hirviömorsian repii pelihousunsa ja ystävyys on vaakalaudalla. Enemmän tämä tuntuu olevan sellaista jenkkitouhua, onneksi. Välillä itseasiassa mietin, että onkohan koko sarja ihan näytelty (saman vaikutelman saa kyllä kaikista jenkkien reality -sarjoista). Hurjanhauskaa viihdettä sarja kuitenkin on, sitä ei voi kieltää!

Omista kaasoistani olen hurjan onnellinen. He ovat minulle tärkeitä ystäviä, joiden kanssa erityisesti haluan jakaa tämän jännittävän kihla-ajan ja joiden kanssa haluan juhlia avioitumistani :)

4 kommenttia:

  1. Minunkin kaasojen tehtävät on hyvin samankaltaisia. Avustaminen niin juhlapaikan koristelussa kuin siivouksessakin. Toisella kaasolla on sitten vastuullaan myös vähän kaunistautumisessakin avustaminen. Lisäksi molemmat ovat henkisenä tukena ja makutuomareina yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perinteisiä kaason juttuja. Makuteuomareina minulla ei muuten kaasoa ollut hääpuvun ostossa, sillä ostin puvun Kreikasta ja sulho oli ainoana lomaseuralaisena makutuomari. Mikäli olisin hankkinut "oikean" morsiuspuvun Suomesta, niin kaasothan sinne olisivat mukaan tulleet sulhon sijaan :)

      Poista
  2. Minä olen siinäkin mielessä perinteinen, että meillä ei sulho saa nähdä kumpaakaan pukua ennen häitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on erittäin yleistä kyllä. Minä taas en ole niinkään perinteinen oikein missään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3