25. joulukuuta 2014

Häämatka osa 1

Lähdimme häämatkalle Roomaan tiistaina 14.10. Lento meni ihan ok, mitä minua nyt vähän pelotti ja itketti. Hotellissa tuli pientä odottamatonta hässäkkää. Huoneessamme ei toiminut vesi, joten jouduimme menenmään yhdeksi yöksi sisarhotelliin. Hyvitykseksi saimme seuraavana päivänä omasta hotellistamme juniorsviitin loppuloman ajaksi. On ymmärrettävää, että hotelleilla ei mene kaikki asiat aina ihan suunnitellusti, mutta sitten asiat pitää osata hoitaa niin, että asiakkaat ovat tyytyväisiä (toki jotkut valittavat ihan valittamisen ilosta). Jonkun loma olisi saattanut tällaisesta hässäkästä pilalle mennä, mutta ei meidän. Hotellimme hoiti asiamme hienosti, meille ei siitä koitununt oikeastaan yhtään haittaa tai ylimääräistä vaivaa. Saimme ilmaisen taksikyydin sisarhotelliin ja tavaramme siirrettiin meidän omaan hotelliimme, kun olimme seuraavana päivänä kiertelemässä kaupungilla.

Ensimmäisen kokonaisen päivän käynnistimme hotelliaamiaisella. Lähdimme kaupungille kiertelemään ja päivä meni hyvin pitkälle kävellen ja nähtävyyksiä katsellen. Oma suosikkini oli ehdottomasti Colosseum. Oli upeaa päästä käymään jossain niin vanhassa, historiallisessa ja mahtavassa paikassa. Iltapäivällä suuntasimme omaan hotelliimme. Loppuilta meni hyvin rauhallisissa merkeissä, emmekä jaksaneet enää tehdä muuta kuin mennä lähipizzeriaan pizzalle.


Fontana di Trevi oli remontissa, mikä oli pienoinen pettymys.

Viktor Emanuel II:n muistomerkki oli hieno nähtävyys...

 ...mutta Colosseum oli ehdoton suosikkini.


Juniorsviittimme oli upea!

Hotellimme oli Eurostars Aeterna ja voin lämpimästi suositella sitä Roomanmatkalaisille, jos haluaa ylellisyyttä edullisesti. Hotelli oli edullinen neljän tähden hotelliksi, sillä se sijaitsi jonkin verran ydinkeskustan ulkopuolella. Bussit kuitenkin kulkevat hotellin vierestä ja itse kuljimme taksilla melko paljon. Hotelli oli kuitenkin hintatasoltaan jopa halvempi, kuin monet kolmen tähden hotellit ydinkeskustassa (joltain varaussivulta kun vaihtoehtoja katselin).

Häämatka jatkuu vielä seuraavassa postauksessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3