15. joulukuuta 2014

Heitot

Häätanssin jälkeen oli melkein samantien vuorossa kimpun ja sukkanauhan heitot. Nämä hoidettiin ihan perinteisellä tavalla ilman mitään yllätyksiä. Musiikit oli tosin valittu tarkkaan: kimpun heiton taustamusiikkina soi Beyoncen Single Ladies ja sukkanauhan heiton taustalla soi Europen The Final Countdown. Beyonce oli ihan selkeä valinta, mutta sukkanauhan heitolle oli vaikeampi keksiä hyvää biisiä. The Final Countdown oli kuitenkin loistava valinta (lisäksi se on Rauman Lukon maalibiisi, eli tavallaan kuvaa sekä minun kotijuuria sekä kummankin kiinnostusta jääkiekkoon).

Kimpun heitin melkein suoraan kaason syliin. En uskaltanut heittää kimppua kovinkaan korkealle, sillä pelkäsin sen osuvan kattokruunuun. Kilpailua ei siis varsinaisesti syntynyt, toisin kuin sukkanauhan heitossa. Toisen kaason (ei tämän, joka sai kimpun), avopuoliso oli päättänyt saada sukkanauhan omakseen! Seuraavia häitä odotellessa siis.







Heittojen myötä hääjuhlan virallinen ohejelma olikin jo paketissa. Seurustelimme vielä hetken juhlapaikalla ja kaasot alkoivat pakata tavaroitamme. Valokuvaajakin lähti tässä kohtaa ja me lähimme jatkoille.

Kuvat Petra Vii Photography - ethän kopioi ilman lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3