23. joulukuuta 2014

Lahjat

Meillä oli netissä lahjalista, joka sisälsi paljon erilaisia ja erihintaisia toiveita. Saimme lahjoja sekä listalta, että sen ulkopuolelta. Availimme lahjoja innoissamme heti seuraavana päivänä kotona. Kaikkein hauskinta oli vieraskirjan lukeminen, kun sukulaiset olivat kirjoitelleet sinne pienessä hiprakassa:D


Saimme toivomamme parivuoteen peiton sekä tyynyt ja lakanoita. Saimme myös toivelistalta Iittalan Kastehelmi kakkutarjottimen, Hackmanin aterinsetin ja Pentikin salaattiottimet.


Listan ulkopuolelta saimme mm. ylemmässä kuvassa näkyvän Pentikin kynttilähässäkän sekä kummitädiltäni Pentikin Kokki-sarjan tarvikkeita. Kummitätini osti meikke Kokki-kahvipurkin ja ajatteli ostaa meille täydennystä sarjaan.


Hääkortit ovat aina toinen toistaan ihanempia. Ehdoton suosikkikorttini on kuitenkin ise tehty, ja sen meille antoi Ollin setä perheineen. Kortissa on kuva TSH-elokuvasta siitä kohtaa, mistä hääkutsumme runo: "I would rather share one lifetime with you, than face all the ages of this world alone."


Vähän jälkikäteen saatiin vielä vedenkeitin sekä lahjalistalta Iittalan Teeman lautasia. Lisäksi saimme jonkin verran rahaa ja lahjakortit ravintolaan sekä sisustusmyymälään. Anopilta ja hänen mieheltä saatiin viikonlopun matka valitsemaamme kaupunkiin Keski-Euroopassa. Tarkoitus olisi keväällä mennä Bremeniin. Lisäksi appiukko maksoi ravintolalaskumme lahjaksi (iso lahja olikin!) ja Ollin mummu maksoi hääkukkamme.

Saimme siis paljon ihania lahjoja, jotka sekä tulevat käyttöön että muistuttavat hääpäivästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3