1. joulukuuta 2014

Menu

Häidemme menu

Jääkellarin lohta, sinappikastike
Savulohifileetä
Sillilajitelma
Marinoidut kasvikset
Raikas vihersalaatti
Kananpoika Caesarsalaatti
Punajuurisalaatti 
Talon leipä ja levite 

* * * 
Härän ulkofileetä, pippurikastike 
Maalaislohkoperunat 
Paahdetut uunijuurekset 
* * * 
Tumma suklaakakku (aprikoosi kreemillä) 
Kahvi / tee






 Pääruuista ei valitettvasti tullut kuvia


Ruoka oli ihan tajuttoman hyvää ja vieraat pitivät siitä. Yritimmekin valita menua niin, että jokaiselle löytyisi jotain. Olen aiemminkin blogissa maininnut, etten pystynyt nauttimaan ruokailusta hirveästi. Vaikka ruopka oli hyvää, ei siltikään oikein maistunut. Kai se johtui kaikesta jänityksestä ja sen purkaantumisesta sekä siitä, että olin muutenkin häiden alla syönyt vähän huonosti. Aiomme kyllä varmasti jatkossakin käydä silloin tällöin syömässä Finlaysonin palatsissa, ainakin hääpäivinä jos ei muuten.

Kuvat Petra Vii Photography - ethän kopioi ilman lupaa!

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut blogiasi nyt hiukan sieltä täältä, joten pahoitteluni jos kysyn jotain asiaa, jota olet mainostanut jo jossain blogitekstissäsi :)
    Meillä on miehen kanssa ensi syksynä häät (jos tän stressin kanssa selviydyn sinne saakka!) ja mennään maistraatissa naimisiin perjantaina ja juhlat on sitten lauantaina. Oliko teillä myös juhlat perjantaina maistraatin jälkeen? Päänvaivaa minulle tuottaa miten teen kampauksen ja meikin ja hotelliyön suhteen, kun perjantaina vihkiminen ja lauantaina tosiaan juhlat. Ja tietysti kumpanakin päivänä haluaisi näyttää morsiammelta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Meillä oli tosiaan juhlat perjantaina ihan sen takia, että halusimme vihkimisen ja juhlan samalle päivälle. Voin kyllä lämpimästi suositella juhlan järjestämistä perjantaille mikäli juhlat ovat melko pienet! Jos vieraslista on kovin iso ja vieraita on kaukana, tämä ei välttämättä toimi niin hyvin. Mikäli haluatte ehdottomasti juhlan lauantaille, on juhlapaikallakin vihkiminen mahdollista.

      Tsemppiä hääjärjestelyihin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3