16. elokuuta 2014

Sormukset & muut korut hääpäivänä

Kävimme ostamassa sormukset jo kesäkuun lopussa, mutta kultaseppä lähti juuri silloin kesälomalle. Sen vuoksi sormusten noutaminen venyi tälle viikolle, mutta nyt on sormukset kotona! Haaveilin toden teolla Andreasenin tulppaanisormuksesta, mutta haaveeksi se jäi tällä kertaa. Aluksi jopa harmittelin sitä, mutta en enää. Oma vihkisormukseni on meinaan aivan täydellinen kihlani kanssa! Ja täydellinen minulle. Sulhaselle ostettiin suoraan vihkisormus, kihlaa hänellä ei ollut ollenkaan. Pidemmittä puheitta, tässä sormuksemme:


Kun menimme kihloihin, sanoi sulho haluavansa kultaisen sormuksen. Sitä ennen olin aina ajatellut haluavani valkokultaa. Ajatus erivärisistä sormuksista ei kuitenkaan houkutellut, joten päädyin keltakultaiseen kihlasormukseen. Aluksi kultainen sormus tuntui vähän oudolta, mutta nyt olen jo siihen tottunut. (Samalla vaihdoin muutkin korut kultaisen värisiin).

Sulholle olimme miettineet aluksi oikein leveää puolipyöreää kultasormusta, mutta sellainen olikin liian leveä. 4,5 mm näytti täydelliseltä sulhon sormessa. Minulle valikoitui samainen sormus mitä olin netistä katsellut, eli Princessin kapea rivitimanttisormus. Rakastan sormusta, se sopii kihlaani täydellisesti ja näyttää niin minulta!


En malta odottaa, että saan tämän lokakuussa sormeeni. Kokeilin myös hieman paksumpia sormuksia, joissa kiviä oli vähemmän, mutta ne olivat reilusti isompia. Ne eivät sopineet minulle ollenkaan, sormessa oli lähinnä sellainen raskas olo. Opiskelujeni ja tulevan ammattini vuoksi en voi pitää rakennekynsiä enkä kovin pitkiä kynsiä muutenkaan. Se on yksi syy, miksi kovinkaan isot kivet eivät oikein minulle sopisi. Montako kertaa olen jo hokenut, että tämä on minulle niin täydellinen? Ja maksoi muuten reilusti alle budjetin, sillä kävimme ostamassa sormukset sopivasti alennusmyyntien aikaan! Sormuksiin oli budjetoitu 600 € per sormus, eli yhteensä 1 200 €. Sormukset maksoivat kaiverruksineen ja minun sormuksen suurennuksen mukaan lukien 772,55 €. Samalla nyt ratkesi vielä se, että sormustyynyä ei tule. Tuo sormusten rasia on niin kaunis ja elegantti, että sormukset tulevat vihkimiseen rasiassa.


Kirjoitan nyt samalla muista koruista, joita hääpäivänä aion käyttää. Haluan käyttää kauniita koruja ja näyttää sädehtivältä, mutta en joulukuuselta. Vyö hääpuvussani on jo tavallaan yksi koru. Sen vuoksi en halua käyttää kaulakorua, enkä muutenkaan tiedä sellaisen sopivuudesta olkaimettoman puvun kanssa. Mitään hiuskorua en myöskään halua, hiukset tulevat vain kauniisti kiharalle. Lisäksi aion laittaa kauniit korvakorut, ja mielestäni yksi koriste per pää riittää.


Siitä en ole vielä varma, että kummat näistä korvakoruista laitan. Riippuvat korvakorut ovat Accessorize-myymälästä ostettu viime talvena. Olen käyttänyt näitä yhden kerran, ja nämä minun oli tarkoitus laittaa hääpäivänä. Kuitenkaan en ollut ollenkaan varma siitä, että miten tällaiset riippuvat korvakorut käyvät lyhyehkön tukkani kanssa, joten halusin hankkia varalle korvakorut, jotka eivät roiku. Toiset korvakorut ostin Bijou Birgiette -liikkeestä. Nämä sopivat ihanasti vyön kanssa, mutta kyllä nuo roikkuvat ovat todella kauniit. Päätän varmaankin vasta hääpäivänä, että kummat korviini laitan.


Rannekorun haluan laittaa vasempaan ranteeseen, ikään kuin sormuksia korostamaan. Tämän rannekorun olen ostanut varmaankin joskus viime vuonna Bijou Birgiettestä, mutta hyvin vähälle käytölle se on jäänyt. Tiesin heti haluavani tämän laittaa hääpäivänä., mutta jos vielä täydellisempi rannekoru tulee vastaan, niin laitan sitten sellaisen. En kuitenkaan varsinaisesti etsi uutta rannekorua. Varsinkin noiden riippuvien korvisten kanssa tämä sopii täydellisesti.

Korujen suhten pääsin siis edullisesti, kun ei muita varsianisia koruja tarvinnut noiden varakorvisten lisäksi ostaa. Nekin maksoivat alle kympin, 8,90 jos oikein muistan. Ja sormukset olivat kyllä yksi harvoista kohdista, jossa budjetti alittui selvästikin :)

4 kommenttia:

  1. Vau miten kaunis sormus!! Mielestäni oli niin ihanaa käydä katselemassa sormuksia ja sitten kun se oma tuli vastaan, niin tunne oli aivan mahtava. :) Millään ei malttaisi olla sovittelematta sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama täällä, vähän väliä tekisi mieli sovitella sormusta :)

      Poista
  2. Kävin juuri lauantaina testaamassa tuota samaa sormusta, ja se on niin kaunis! :) Meillä on häät vasta tammikuussa, joten täytyy käydä vielä vilkuilemassa muitakin sormuksia, mutta tuo samainen oli tosi mieleinen ja hintakin kohtuullinen. Olen ollut aina vähän sitä tyyppiä, että maksan ovh-hinnan mukisematta, mutta nyt kun olen lueskellut kokemuksia, vaikuttaa siltä, että sormuksista kannattaa vähän tinkiä. Miten te pääsitte yhteisymmärrykseen myyjän kanssa hinnasta? :) Jos saisi vaikka pari vinkkiä. :)

    Seuraan suurella mielenkiinnolla blogiasi. Onnea hääjärjestelyjen kanssa! :)

    Stiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sormus on kyllä ihana ja tosiaan melko erittäin edullinen näyttävyytensä verrattuna. Meidän ei tarvinnut tinkiä, koska menimme kesäalennusmyynnin aikaan liikkeeseen. Alennukset saatiin siis ihan valmiiksi, minun sormus oli -35% ja sulhasen -20%. Eli varsinaiseen tinkaamiseen en valitettavasti osaa vinkkejä antaa. Joulunjälkisistä alennusmyynneistä tulisi sormuksella melkoinen kiire, kun häänne ovat tammikuussa. Ennen joulua saattaa toki olla hyviä tarjouksia joistain sormuksista, ja Kultajousella taitaa muutenkin olla melko paljon noita alekampanjoita :)

      Kiva kun seurailet, ja tsemppiä sinullekin hääjärjestelyihin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3