31. elokuuta 2014

Juhla Center, Decora House & Ninka

Tilaukset ylläolevista kaupoisa :)


En ole ollut mikään maailman suurin kaitaliinafani, eikä sellaista arun perin pitänytkään hankkia. Tajusin kuitenkin, että kultaisia tuikkukippoja on enemmän kuin hankala löytää mistään. Sen sijaan ostin Ikeasta ihan tavallisia lasisia tuikkukippoja. Selatessani hääkauppojen sivuja ihastuin tähän kaitaliinaan, koska valkoista pöytäliinaa vasten se ei edes näytä kaitaliinalta. Tämä sopii niin täydellisesti meidän pöytiin.


Jos olisin tiennyt, että Decora Houselle pitää sittenkin tehdä tilaus, olisin tilannut kultakoristeisen auton pahvikyltin sieltä. Tällä kuitenkin mennään, eikä auto tosiaan ole mitenkään isossa roolissa meidän häissä. Kirjoitan autosta postauksen erikseen.


Ja sitten vielä Vintage lace -vieraskirja. Väritin tuon metallikoristeen kultatussilla, jotta kirja sopisi teemaan paremmin (:D!). Vielä täytyisi hankkia kynä tälle kaveriksi. Joko kuulakärkikynä mustalla musteella tai kultainen geelikynä. Katsoo mitä löytyy, mutta veikkaan tuon ostoksen jäävän viimeiselle viikolle...

Ja sitten Decora Housen tilaus:


Pöytänumerot ja paikkakortit, ei muuta. Sen varmaan arvaakin jo, että nimi tulee paikkakorttiin kultatussilla. Tämä kyllä ihan senkin takia, että mielestäni musta ei sulaudu ivoryyn yhtä hyvin kuin vaikka valkoiseen. Tilasin viisi pakettia näitä. Saattaa olla, että yksi paketti jää avaamatta, ellen sitten laita karkkibuffettiin näitä infolapuiksi.

Ja Ninkasta:



Ninkassa oli ihania paperipusseja ja  tilasinpa pillitkin siihen päälle. Suurin osa vieraista pärjää varmasti ilman pilliä, mutta minä en! Menee huulipuna pilalle ja lasi sotkuun, kun juo lasista suoraan :) Noista pusseista vielä sen verran, että niiden lisäksi tulee sellaisia tötteröitä. Nuo pussit ovat sitä varten, jos joku haluaa viedä karkkia kotiin vaikkapa perheen pienimmille.

6 kommenttia:

  1. Pahoittelen, että kokemuksi verkkokaupasta on olllut huono. Toivon kovasti, ettei juhlasi mennyt pieleen tilauksen viivästymisen vuoksi. Verkkokauppa saa ensi viikon torstaina uuden yrittäjän ja jos vaan otat silloin yhteyttä asiakaspalveluumme, niin pyritään korjaamaan asia vaikka se ei juridisesti minulle kuuluisikaan. Se minkä lupaan - se pidetään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestisäsi Harri! Juhla ei mennyt pieleen, jouduin vaan tilaamaan tuotteet toisesta kaupoista mikä tuotti hieman päänvaivaa. Otan yhteyttä ensi viikon torstain jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Minulla oli myös samanlainen kokemus yrityksestä kuin katalla. Hyvä tietää että henkilö poistuu yrityksestä ja palaan myös asiaan torstain jälkeen!

    VastaaPoista
  4. Ihania tarvikkeita häihin! Mistä yrityksestä nyt puhutaan näissä viesteissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Yrityksellä on uusi omistaja, ja ilmeisesti toimii tänä päivänä hyvin. Lupasin omistajan vaihtuessa poistaa yrityksen nimen blogistani, ja pidän siitä kiinni. Sen verran voin sanoa, että mikään otsikossa mainituista se ei ole. Suosittelen tutustumaan niiden tarjontaan, pajon upeita häätarvikkeita monenlaisiin teemoihin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3