18. elokuuta 2014

Sulhasen varusteet

Vihdoin olemme myös saaneet tehtyä hankinnat sulhaselle! Kirjoitin aiemmin, että sulhanen pukeutuu ihan pukuun ilman liiviä. Silloin vielä minun oli tarkoitus pukeutua lyhyeen mekkoon. Vaikka minun hääpuku vaihtuikin juhlavammaksi, pukeutuu sulhanen pukuun edelleen. Sulhasen isäpuoli tarjosi sakettia lainaan, mutta ei sellainen oikein sopisi sulhaselle. Kuitenkin, koska minun pukuni on nyt niin paljon juhlavampi, ajattelimme sulhasen tarvitsevan pukunsa täydennyksesi liiviä. Sulhanen kokeili isäpuolensa liiviäkin, joka oli kyllä liian iso ja ehkä vähän liian hieno kirjailuneen. Sulhanen kyllä sanoi säästömielessä, että joko tämä tai ei mitään. Itse tokaisin siihen, että näyttääkö tuo liivi mielestäsi sinulta. Eipä näyttänyt sulhonkaan mielestä. Pienen pähkäilyn jälkeen päädyimme siihen, että liiviä ei tule sittenkään. Nämä on meidän häät, joten suksikoot kuuseen etiketit siitä, että miehen puku määrittää naisen puvun. Sitäpaitsi, mielestäni puku ilman liiviä on erittäin tyylikäs valinta, eikö:


Sulhaselle ostettiin helmikuussa uusi puku, joten puvusta ei tarvinnut huolehtia. Hankittavaksi tuli uusi kauluspaita, uudet kengät, kravatti ja taskuliina.


Kauluspaidaksi valikoitui Tiger of Swedenin slim fit kauluspaita. Sulhasella ei entuudestaan hyvää valkoista kauluspaitaa ollut, joten päädyimme tällaiseen peruspaitaan. Kauluspaita sekä silkkitaskuliina löytyivät Sokoksesta. Toivottavasti osaan taitella tuon taskuliinan neliöksi, silkki kun saattaa olla vaikea materiaali työstää (tämän kun olisi tajunnut heti :D). Noh, eiköhän se mene silitysrautaa apuna käyttäen. Kaikkein vaikeinta oli löytää täydellisen punaista kravattia. Onneksi sellainen lopulta löytyi Snobi-verkkokaupasta.


Kengät löytyivät Haloselta, joka oli oikeasti viimeinen paikka jossa kävimme. Aikaa liikkeen sulkemiseen oli kymmenen minuttia, mutta onneksi ensimmäiset sulhasen sovittamat kengät olivat täydelliset. Sekä sulhanen että minä halusimme mustat kengät, jotka eivät ole överikiiltävät (salama vähän huijaa kuvassa) ja joiden kärjet eivät ole liian kapeat.

Hankittavaa ei jäänyt enää kuin uudet juhlasukat ja bokserit. Sen lisäksi aion viedä rakennusmieheksi valmistuvan sulhasen (lue: sulhasella on kuivat ja koppuraiset kädet, ja kynnenaluset täynnä milloin mitäkin) manikyyriin, sillä täytyyhän käsien olla kunnossa hääpäivänä! :D Lisäksi lupasin kotona tehdä hänelle kasvohoitoja ja nyppiä kulmakarvat, mutta näitä hän toivoi itsekin. Hampaidenvalkaisu tehdään sekä minulle että sulhaselle. Hiuksista vielä sen verran, että sulhasen tukka ajellaan aina koneella ihan lyhyeksi, niin häitäkin varten.

Edit. Reilu viikko ennen häitä: Liivi hankitaan sittenkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3