19. maaliskuuta 2014

Asia on kauha!

Olen tehnyt ensimmäisen hankinnan häitämme varten. Aiemmin olen tietty hankkinut pari häälehteä ja vieläpä pari muistikirjaa häiden suunnitteluun (palaan näihin myöhemmin). Halusin ensin esitellä tämän ihan häihin tulevan hankinnan, koska kyseisen tuotteen hinta nousee kuun vaihteessa! Nyt tein kuitenkin ensimmäisen ihan häihin tulevan hankinnan, nimittäin karrkibuffetin kauhat!


Elokuinen vaimo -blogissahan oli vähän aikaa sitten arvonta, jossa palkintona oli kyseiset kauhat. Arpaonni ei suosinut, mutta koska kauhat ovat vielä tämän kuun hintaan 14,95 €, päätin tilata kauhat ja käydä noutamassa myymälästä. Näin ei tarvinnut maksaa postikuluja. Kauhat ovat siis Tampereella sijaitsevasta Pirteästä Paketista, jolla on verkkokauppa ja pieni myymälä/noutopiste. Kauhojen hinta on siis noususssa, mutta en tiedä paljonko. Jos karkkibuffetin kauhat kuitenkin ovat vielä hankkimatta, suosittelen hankkimaan. Kauhoja tuli siis 5 kappaletta, joiden lisäksi sai vähän vinkkejä karkkibuffetin tekemiseen.


Ei tämä ensimmäinen häähankinta näin neljä vuotta ennen häitä ehkä kaikkein ajankohtaisimmalta tunnu. Ajattelin kuitenkin kauhat hankkia, koska ne nyt sai niin edullisesti. Nämä eivät myöskään ole mitkään kertakäyttöiset. Käyttötilanteita varmasti löytyy häiden jälkeen ja ehkäpä ennenkin niitä. Kyllähän niitä juhlia on synttäreistä valmistujaisiin ja pystyy näillä kauhoilla muutakin ottamaan kuin makeisia. (Mielestäni näitä ei saanut laittaa muuten astianpesukoneeseen!). Pakko myöntää, että olen hieman materialisti. Olen meinaan hirveän onnellinen ensimmäisestä hääostoksestani! :)

Mikä oli sinun ensimmäinen häähankinta, ja kuinka aikaisin ennnen häitä sen hankit? :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva kuulla, että kävit ostamassa nämä! Nuo ovat kyllä parhaimmat ja laadukkaimmat kauhat on markkinoilla... Itse ostin nuo myös:)!
    Ensimmäinen hankintani... Päätimme siis häiden sunnittelun viime loka/marraskuussa, eli meillä oli noin 9kk aikaa suunnitella häät. Hirvitti, että loppuuko aika kesken.... Mutta eka hankinta oli ihan nuo valokuvaajat :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen kauhoista todella iloinen. Ne ovat laadukkaat, eikä tosiaan mitään kertakäyttöisiä :). Valokuvaajat on kyllä tärkeä osa hääpäivää, se asia kannattaakin hoitaa ajoissa! :)

      Poista
  2. Eka häähankinta... hmmm.. :D Ei pysty muistamaan! :D Noh, todettakoon, että samaiset kauhat piti tilata tänne meillekin! Palvelu oli nopeaa ja erinomaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, palvelu oli niin hyvää, että jäin harkitsemaan lautasliinojen tilaamista tuolta :)

      Poista
  3. Fiiliksellä kannattaakin mennä, eikä murehtia siitä, että mikä "kuuluisi" ensin hankkia:) Meillä taisi kyllä ensimmäinen olla juhlatila, jos kihlasormusta ei lasketa. Tosin menemme naimisiin jo ensi vuonna. Kauhat näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, varsinkin kun meillä ei ole mitään kiirettä. Varmasti mekin oltaisiin lähdetty liikkeelle isommista jutuista, jos häät olisivat nopeammalla aikataululla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3