21. maaliskuuta 2014

Muistivihot + vähäsen hääinnostuksesta

Mainitsinkin aikaisemmin blogissa, että olen hankkinut pari muistivihkoa häiden suunnitteluun. Tämä meni ehkä vähän hienosteluksi, mutta ei haittaa! Blogi ja blogimaailma on tietysti loistava häiden suunnittelutyökalu. Muista blogeista saa mahtavia ideoita ja omaan blogiin voi kirjottaa omia ideoita ja omia mieltymyksiään. Halusin kuitenkin saada kaikki omia häitämme koskevat asiat yksiin kansiin mahdollisimman kauniisti ja johdonmukaisesti. Lisäksi halusin pienen muistiinpanovihon.

(Muistikirjan kuvassa näkyy kuva meistä molemmista ja sulhasen nimen alkukirjaimesta puolet. Puhun sulhasesta edelleen sulhasena, katsotaan myöhemmin, että alanko käyttää blogissa hänen etunimeään. Varmaan vasta siinä kohtaa, kun Save the Date -kortit tulevat ajankohtaisiksi. Riippuu miten sulho itse haluaa :))

Koska kiersin tuloksetta kaikki Tampereen kaupat täydellisen muistikirjan perässä, luovutin ja päätin tilata täydellisen muistikirjan Ifolorilta (aluksi meinasin jopa askarrella itse!). Muistivihko on kokoa A4 ja siinä on 160 sivua (80 paperia). Eikä tämä maksanut kuin 12 euroa, mikä on vähemmän kuin moni kaupassa katsomani muistikirja/-vihko! Muistivihon takakansi on ihanasti punainen teemavärin mukaan. Luulisi, että blogin kirjoittaminen riittäisi häähössötykseen, mutta ei :D. Tänne voin vaikka aikajärjestyksessä kirjoitella matkasta häitä kohti, ja tästä jää kiva muisto itselle (kuten blogistakin toivottavasti!). Lisäksi tänne voin kirjoittaa henkilökohtaisempia asioita, joita en halua blogin puolelle tuoda (esim. meidän tarina on sellainen juttu :)).

Muistiinpanovihko maksoi Suomalaisessa kirjakaupassa huikean euron! Kuvakin on osuva, koska haluan Italiaan häämatkalle! Nimenomaan yhdistetylle matkalle, jossa ensimmäinen kohde on Rooma ja toinen kohde joku idyllinen pieni merenrantakaupunki. Muistiinpanovihkoon voi vapaammin kirjoitella mieleen tulevia asioita, esimerkiksi mitä tarvitsee ostaa vaikka kutsukortteja varten tai mitä pitää ottaa huomioon ja kysyä kun menee tutustumaan juhlapaikkaan/ mahdollisiin paikkoihin. Vihko on tarkoituksella pieni, jotta se mahtuu aina mukaan laukkuun. En siltikään ihan muuten vaan kanniskele sitä mukanani, muuten kaikki aika kuluisi vain hääasioiden vatvomiseen :D

Sellaiset vihot. Eli tällä hetkellä käytössäni on hääsuunnittelun apuna blogi, naimisiin.infon hääfoorumi, internetin ihmeellinen maailma muutenkin, muistikirja ja muistivihko. Ja häihin on aikaa neljä vuotta! Taidan olla hieman häähullu :D Toisaalta ajattelen, että parempi purkaa innostus blogiin kuin vaikkapa sulholle (saattaisi tulla aika pitkät neljä vuotta!). Ja kyllä aivan varmasti tässä neljän vuoden aikana tulee kausia, jolloin häitä ei jaksa eikä halua miettiä. Esimerkiksi koulun tiimoilta tällaisia vaiheita on enemmänkin. Ja varmasti kun kesä ja etelänmatka lähenee, hääinnostus jää itsestäänkin. Mutta mitä sitä turhaan innostusta hiljentämään, joten näillä mennään! :)

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Mihin sähköpostiosoitteeseen voin laittaa kutsun bloggareiden eventiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sählöpostiosoite on kata.a@live.fi

   Päivitänkin sen näkyville tohon tietoihin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3