25. marraskuuta 2014

Juhlan aloitus

Vihkimisen jälkeen meillä oli pari tuntia aikaa ottaa potrettikuvia, mutta kuvien ottamiseen meni ainoastaan reilu tunti. Tässä vaiheessa kaasot, bestman ja valokuvaaja lähtivät juhlapaikalle kun taas minä, Olli ja kuski lähdettiin pienelle ajelulle. Kauaa ei tarvinnut ajella ja suuntasimme kuudeksi juhlapaikalle.

Alkumaljat valmiina

Kaaso ottamassa vieraita vastaan.

Kuten jo tiedättekin, ei suurin osa vieraistamme ollut paikalla vihkimisestämme. Bestman omistaa videokameran ja näimme tämän hienona mahdollisuutena ottaa kaikki vieraat mukaan vihkimiseen - päätimme siis videokuvata vihkimisemme ja näyttää sen vieraille. Video näytettiin vieraille kuudelta, heti kun kaikki olivat saapuneet paikalle. Saimme kiitosta videon näyttämisestä ja valokuvaajan nappaamista kuvista näimme, että joitakin vieraita video laittoi itkettämään.

Videon jälkeen bestman kuulutti jotakuinkin näin: "Hyvät juhlavieraat, Herra J... ja Rouva A... Eikun Rouva A...-J... !" Sitten saavuimme paikalle ja saimme aplodit.





Seuraavaksi oli vuorossa alkumalja. Bestman piti piti ihan lyhyen maljapuheen. Tämän jälkeen oli onnittelujen vuoro.



Vähän alkoi itseänikin itkettää, kun onnittelujonossa oli paras ystäväni teinivuosilta <3

Kun onnittelukierros oli ohi, oli vuorossa pientä ohjelmaa ennen ruokailua. Palaan tähän seuraavassa postauksessa :)


Kuvat Petra Vii Photography - ethän kopioi ilman lupaa.

4 kommenttia:

  1. Just meinasinki kysyä että miten teillä käytännössä meni tuo videon näyttäminen. Tollainen kuulutus olisi hieno, mutta mä haluaisin ihan hirveesti olla myös mukana katsomassa videota, jotta voisin nähdä noita vieraiden reaktioita! Mutta en sitte tiedä miten tuon videon jälkeen loogisesti jatkaisi juhlaa. Noh, ehkä jatkan siis pohdiskelua, hirveen vähän tuntuu olevan juuri näinpäin toimivia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvinhän tämä meni näin. Juuri tuon kuulutuksen ja saapumisen takia haluttiin tulla paikalle vasta videon jälkeen. Ja onnittelut oltaisiin myös jouduttu hoitamaan niin, että oltaisiin otettu vieraat itse vastaan jolloin he olisivat onnitelleet meitä. Halusin kuitenkin tällaisen perinteisen onnittelujonon. Kyllä niitä vieraiden reaktioita näki kuvistakin ja tosiaan vieraat tulivat kehumaan videota meille jälkikäteen :)

      Poista
  2. Niin ihania kuvia, teillä vaikuttaa olleen todella hyvä tunnelma heti alusta lähtien :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3