20. marraskuuta 2014

Juhlapaikan koristelut

Koristelut halusin pitää melko simppelinä, koska juhlapaikkamme itsessään on niin juhlallinen. Tämä oli myös hyvä kohta säästää. Melko edullisesti päästiin koristelujen suhteen, vaikka kukat tietysti jonkin verran maksoivat. Koristeluissa saatiin hyvin käytettyä häidemme teemavärejä: valkoista, kultaista, punaista ja mustaa.

Istumajärjestyksen, menu- ja ohjemlainfon sekä kyltit karkkibuffeettiin ja lahjapöytään tein itse. Kaikki ovat samaa tyyliä: kultaiset kehykset ja teksti mustalla pohjalla kultaisella tekstillä. Toki noista näkee, että ne ovat itse tehtyjä, mutta olen todella tyytyväinen. Kultainen mustalla pohjalla näyttää vaan niin hyvältä.

Istumajärjesteys.

 Ohjelmainfo.

Ah, miten nuo verhot ja tuolit sopiikaan meidän teemaväreihin! :D

Pöydissä oli koristeena kaitaliinaa, kynttilöitä ja ruusuja. Pidän todella paljon meidän kaitaliinasta, näyttää melkein siltä, että tuo kultakuvio kuuluu itse pöytäliinaan.

Hääparin pöydässä oli myös samaa kaitaliinaa sekä kynttilöitä. Kukkasten roolia esitti kimppu. Lisäksi koristeena oli tuo K&O koriste, jonka sulhanen teki. Alaosa on ihan jotain puulevyä, joka spraymaalattiin mustalla ja kirjaimet ovat pahvikirjaimia, jotka spraymaalattiin kultaisella.


Kimppu vielä lähikuvana

Lahjapöydällä oli myös vieraskirja. Kortteja varten hommattiin tuo Ikean lintuhäkkimäinen kynttilälyhty, mutta harva kortti sinne lopulta päätyi. Eipä tuo haittaa, lyhty näytti hyvältä lahjapöydässä ja näyttää edelleen olohuonneessamme :)Kuvat Petra Vii Photography - ethän kopioi ilman lupaa.

Seuraavassa postauksessa esittelen sitten karkkibuffettimme :)

10 kommenttia:

 1. Teillä oli kyllä niin upea juhlatila, tosi hyvä tapa säästää kun koko tunnelmaa ei tarvitse luoda koristeilla. Ihanasti sopivat nuo teidän ruusut ja paperikoristeet tilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä tila olikin oikeastaan syy siihen, että valittiin juuri Finlaysonin palatsi juhlapaikaksemme :)

   Poista
 2. Ai että teillä on ollut hienon näköistä! Onnistuit kyllä täydellisesti tässä teemassa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanasti toteutettu tuo teemavärien toistuvuus, ja juhlapaikkanne uppoaa siihen kyllä täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä niin upealta ja viimeisen päälle mietityltä! :) Toi kaitaliina on tosiaan ihan huippu. Ja mun mielestä noi kyltitkin on todella siistit eikä ollenkaan käsintehdyn oloiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En yleensä ole mikään kaitaliinafani, mutta tästä tykkään todella paljon :)

   Poista
 5. Tuo kimppusi on ihana! Paljonko se maksoi? Jotain saman tyylistä haluaisin itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, meidän kaikki kukat ostettiin yhtenä kasana, enkä muista tarkalleen mikä kuipmun osuus oli. Arviolta noin 150 €. Onhan se paljon kasasta kukkia, mutta mulle punaiset ruusut olivat must! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3