17. joulukuuta 2014

Loppuilta & Seuraava aamu

Jatkoista ei ole ihan hirveästi kerrottavaa, sillä emme itse viihtyneet siellä kauaa. Kävimme Ollin kanssa nopeasti kotona ennen jatkoja. Ei ollut suunniteltua, mutta raumalainen yövieraamme päätti mennä jo juhlan jälkeen nukkumaan. Kävimme siis viemässä ystäväni ja hääpukuni meille. Oli muuten melkoinen helpotus saada hääpuku pois päältä! Vaikka pukuni onkin todella mukava ja kevyt, oli se vyötärön kohdalta kiristänyt päivällä kiitettävästi.

Kotoa käytyämme suuntasimme Ilvekseen, jossa jatkoille tulevat häävieraat jo olivatkin. Jatkot olivat siis Ilves Bar & Nightissa. Emme itse viihtyneet jatkoilla kuin ehkäpä tunnin verran. Takana oli kuitenkin pitkä päivä, vaikka se ihana päivä olikin.

 Olen esitellyt jatkomekkoni (alkuperäisen hääpukuni) blogin puolella. Harmi, ettei tajuttu ottaa jatkolookista tämän parempaa kuvaa.

Oli ihanaa lopulta päästä hotellihuoneeseen hääyön viettoon pitkän päivän päätteeksi.

Seuraavana aamuna päivä oli pilvinen, mutta elämä näytti valoisalta.

Seuraavan aamun fiilis oli ihan mieletön, kun heräsi hotellihuoneesta oman aviomiehen vierestä. Olin aika väsynyt mutta maailman onnellisin nainen. Kävimme hotellilla aamupalalla, jonka jälkeen pakkasimme tavaramme ja lähdimme kotiin.

Siinä ne itse häät sitten olivatkin <3
Blogin puolella on kuitenin vielä paljon kerrottavaa mm. häämatkasta, kiitoskorteista ja lopullisesta budjetista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3