28. syyskuuta 2014

Polttarit

Kummankin polttarit on nyt takana päin. Sulhon polttareita juhlittiin viikko sitten ja minun eilen. Sulhasen polttarit olivat hyvin äijämäiset. Oli mikroautoilua ja ammuntaa. Lisäksi hän joutui hyppäämään jonkun liiaanin kanssa sillalta kylmään veteen (yök) ja sen lisäksi hän joutui stripparin ruoskittavaksi (yökkk!). Vähänkö ällötti kun hän kertoi, että hänen naamansa oli ollut sen stripparin silareiden välissä. Kysyin vaan, että kai pesit naaman ennen kuin tulit minua sen jälkeen pussailemaan :D. Noh, eiköhän nuokin jutut kuulu asiaan miesten polttareissa :)

Omat polttarini olivat parhaat mahdolliset, mitä itselleni saatoinkaan toivoa. Sulhasen polttareissa oli vähän enemmän porukkaa kuin omissani. Olemme kutsuneet melko vähän vieraita häihimme ja se rajoitti tietysti polttariporukkaa. Polttareihini osallistui molemmat kaasot ja yksi kutsuttu ystävä (eräs toinen kutsuttu ei päässyt, koska hän oli kotiseuduillaan Lapissa).

Hermoilin polttareita etukäteen melko paljon, koska päivää pidettiin minulta salaisuutena. Lähinnä jännitin, että miten saan kouluaikatauluni sovitettua polttareihin. Aikaisemmin tällä viikolla minulle paljastettiin kuitenkin päivä ja kellonaika, tämän viikon lauantai ja lähtö viideltä aamulla, sekä pakkauslista. Mukaan piti ottaa passi, uikkarit ja pyyhe, meikit ja muut tökötit sekä iloinen mieli :)

Aamulla viiden jälkeen kotipihalla ja lähtövalmiina.

Lähdettiin meidän autolla ajelemaan kohti etelää, ja suunnaksi selvisi Helsinki. Toinen kaasoista ajoi autoa ensin, mutta vaihdettiin minut kohta kuskiski. En muuten ole koskaan ennen ajanut Helsingissä ja jännitin ajosuoritusta enemmän kuin itse määränpäätä. Ihan hyvin se meni lukuunottamatta sitä, että kerran ajoin vahingossa punaisia päin... Paluumatkalla taas olin koko ajan väärällä kaistalla. Mutta ratikan alle en jäänyt, mitä ehkä eniten pelkäsin :D

Ajettiin Helsingin satamaan ja noustiin Eckerö Linen m/s Finlandia laivaan. Suuntana oli siis Tallinna! Merenkäynti oli todella kovaa. Vaikka oli todella aurinkoinen päivä, niin merellä tuuli kiitettävästi. Laivamatkalla syötiin aamupalabuffetissa, pelattiin vähän pelikonetta ja istuskeltiin kannella.


Kuun päästiin Tallinnaan, hypättiin heti taksiin. Määränpäänä oli Viimsi Tervis Spa. Mentiin siis kylpylään saunomaan ja lilluskelemaan. Kylpylässä oli todella hienot saunat. Lisäksi meille kaikille oli hieronnat varattuna.
Kävimme jo suihkussa ja laittaiduimme ennen hierontoja ja menimme syömään kylpylän ravintolaan hierontojen jälkeen. Täytyy kyllä sanoa, että olen parempaakin ceasar-salaattia syönyt, mutta ruoka oli ihan ok. Meinasimme ensin mennä syömään keskustaan tai sataman lähelle, mutta tuossa kohtaa oltiin jo todella nälkäisiä. Ruoan jälkeen otettiin taksi Nordik-kauppakeskukseen (vai mikä sen nimi nyt olikaan). Ostin vähän tuliaisia itselleni ja sulhaselle. Kyseisessä kauppakeskussa on meinaan se hyvä kauppa, jossa myydään alennettuja Onlyn, Vero Modan, Jack & Jonesin, Espritin jne. vaatteita. Lisäksi ostin laatikollisen Battery-energiajuomaa :D

Onnellinen morsian, kiitollinen ihanista ystävistä, parhaista polttareista sekä tietty tulevasta aviomiehestään <3

Sitten olikin jo aika suunnata kotia kohti. Paluumatkalla täyttelin sellaisen kivan kyselyn meistä. Lisäksi kuunneltiin karaoke-esityksiä (ahh...) ja pelattiin pelikoneita. Sitten ajettiin kotiin Tampereelle. Oli todella pitkä päivä, nukkumaan pääsin joskus yhden aikaan. Toisaalta on hyvä, että polttarit eivät kestäneet yön yli. Minulla on meinaan neljä koetta ensi viikolla, joten aikataulu on hieman tiukka... Lisäksi vielä olisi tietysti joitain hääjuttuja järjestettävän. Mutta polttarini olivat aivan mahtavat, tosiaan paremmat mistä olisin koskaan voinut uneksia! On sitäpaitsi erittäin virkistävää päästä käymään Suomen rajojen ulkopuolella, vaikkakin vain yhdeksi päiväksi. Nyt on kyllä rentoutunut olo, jaksaa hoitaa kouluasiat ja loput hääjärjestelyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3