3. lokakuuta 2014

Enää yksi viikko aikaa häihin

Häihin on enää yksi viikko aikaa ja asiat alkavat olla järjestyksessä. Palaverit on käyty, istumajärjestys päätetty, esteet on tutkittu, hääpuvut ovat valmiina, hiukset on värjätty, hampaita valkaistu, rusketusta hankittu... Joitain pikkujuttuja on kuitenkin vielä hoidettavana.

Viime tinkaan jääneet ostokset:
  • Stay up-sukat
  • Sulhasen liivi (Jaa vähän viimetingassa? Toki tästä päätettiin vasta edellispäivänä)
  • Vieraskirjan kynä 
  • Kahviservetit
  • Karkkibuffettiin jugurttirusinoita tai jotain samantyyppistä

Muuta hoidettavaa:
  • Koemeikki tänään!
  • Muita kauneusjuttuja, kuten kosmetologi ja kerran pari vielä solariumia
  • Istumajärjestyksen askartelu, paikkakorttien kirjoitus sekä menu- ja ohjelmainfojen askartelu
  • Sulhasella karkkibuffetin tötteröiden askartelu
  •  
     


En ole viimeaikoina oikein ehtinyt stressaamaan häitä ja vaikka häät ovatkin todella lähellä, ne ovat tuntuneet vähän kaukaisilta. Paljon on kyllä asioita hoidettu, mutta sellaiselle ylimääräiselle miettimiselle ei ole koulun puolesta jäänyt aikaa. Muutenkin on tuntunut siltä, että asiat ovat hyvin järjestyksessä ja niinhän ne ovatkin. Tänään aamulla kun heräsin, niin iski sellainen: "Apua, mitä ihmettä, meidän häät on viikon päästä, mitä on vielä hoitamatta..."

Ihoni kunto aiheuttaa vähän huolta. Minulla nyt ei ole maailman täydellisintä ja tasaisinta ihoa, valitettavasti. Onneksi kuitenkin on ensi tiistaina kosmetologi, joten iho on vähän tasaisempi hääpäivänä. Ensimmäisen kosmetologikäynnin jälkeen iho oli kyllä pehmeä ja tasainen, mutta nopeasti se palasi omaan kuosiinsa. Nyt tulee sitten meikkipohja tärkeään rooliin. Uskon kyllä, että ammattilaiset loihtivat minulle kauniin meikin. Tänään se nähdään koemeikissä, en malta odottaa :)

Toinen mietityttävä asia on sää. Olen aivan varma, että sinä päivänä sataa kaatamalla ja ihanat syysulkokuvamme jäävät ottamatta. Forecan 15 vrk sääennuste meinaan lupaa, että hääpäivämme aikana sataa ja paljon. Toivotaan nyt vielä, että sateet loppuisivat ennen häitämme tai alkaisivat vasta niiden jälkeen... Tähän nyt ei voi kuitenkaan varautua muuten, kuin koittamalla pitää positiivinen asenne säästä huolimatta.

Ja kolmas asia on häätanssi. Emme ole harjoitelleet tanssia yhtään. Hups. Onhan tässä vielä viikko aikaa. Jos kappale, jonka haluamme tanssia osoittautuu liian vaikeaksi, on meillä onneksi vaihtoehtona eräs toinen kappale, joka on tasaisempi. Mutta ykkösvaihtoehto ois kyllä maailman kaunein kappale ja me koitetaan tehdä nyt parhaamme, että pystymme sen tanssimaan.

Nyt kyllä alkaa pikuhiljaa jännittää. Me ihan oikeasti mennään naimsiin viikon päästä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3