2. lokakuuta 2014

Hääpuvut CHECK!!!

Yksi tärkeimmistä asioista, ainakin näin morsiamen näkökulmasta, eli hääpuvut on saatu vedettyä yli To Do- listalta. Puvuthan on ostettu jo kesällä, mutta molempiin liittyi vielä korjausompeluja. Itse hääpuku käytiin hakemassa sulhasen ja toisen kaason kansssa maanantaina 22.9. Vähän jännitti sovitus, niinkuin varmaan kaikkia morsiamia. Puku on kuitenkin aivan täydellinen. Puvun pituus on juuri sopiva, kengän kärki tulee sopivasti esiin eikä ole pelkoa talloa helman päälle. Olen todella iloinen siitä, että päätin kesällä hankkia myös uudet hääkengät. Nyt jo on haikea mieli siitä, etttä pidän pukua päällä vain sen yhden kerran, jonka jälkeen se olisi tarkoitus myydä...

 Oieni sneakpeak ihanasta puvustani

Eilen saatiin vihdoin ja viimein hoidettua jatkomekon kavennus. Anoppi hoiti homman muutamassa minuutissa. Enää puku ei tunnu siltä, että se tippuu. Rakastan pukua ja siitä en aio kyllä luopua, koska se on niin käytännöllinen. Periaatteessa pukua voi käyttää kaikissa muissa juhlissa kuin muiden ihmisten häissä. Pukuun tulee sitten tuo samainen ihana vyö mikä hääpuvussa näkyy. Vyön kyllä aion silti myydä puvun mukana.


Sulhasen vaatetuksesta vielä sen verran, että päätimme sittenkin hankkia hänelle mustan liivin. Hän oli pitänyt sitä turhakkeena ja ylimääräisenä rahan menona. Onneksi anoppi sai sulhasen vakuutettua hänet siitä, että musta liivi on hyvä hankita mitä voi käyttää muutenkin juhlissa. Viehettä sulhaselle ei tule kuitenkaan, vaikka nyt se voisi sopiakin. Ruusumme ovat vähän tummempia kuin mitä sulhasen melko kirkkaanpunainen solmio, joten valkoinen taskuliina on varmasti hyvä ja tyylikäs valinta.

4 kommenttia:

  1. Oi, en malta odottaa, että paljastat koko puvun, ihanalta näyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Upea puku ja vyö! :) Kirjoitat, että puku menee jossain vaiheessa myyntiin. Myytkö puvun ja vyön kokonaisuutena vai erikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Myyn vyön ja puvun yhdessä, sillä puvusta on alkuperäinen vyö irroitettu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3