18. lokakuuta 2014

Paluu arkeen

Häistä on nyt yli viikko aikaa ja häämatkalta kotiuduttiin viime yönä. Nyt pitäisi viedä hääpuku pesulaan ja laittaa hääkamat myyntiin. Mielestäni on ihana palata arkisempien asioiden pariin. Tänään oli maailman ihaninta herätä oman aviomiehen vierestä omasta sängystä pitkien yöunien jälkeen. Ikeasta pitäisi mennä ostamaan uudet olohuoneen kalusteet sekä vitriinikaappi, johon tulee hylly tai pari hääkuvia sekä muita muistoja varten. Puolisen vuotta jossain hukassa ollut sisustusinto on taas herännyt henkiin, kun ei ole enää häitä suunniteltavana. Koulu jatkuu taas maanantaina, ja nyt pystyn varmasti keskittymään siihen paremmin kuin häiden alla. Sulhasen (eihän se enää mikään sulhanen ole, tästä eteenpäin siis ihan Olli bloginkin puolella:)) Ollin kanssa tullaan varmasti käymään paljon treffeillä. Tykätään käydä syömässä, leffassa sekä jääkiekkomatseissa. Kyllä kelpaakin jäkiekkoa seurata kun Lukko pelaa nyt niin hyvin :) (toki toivon Ollin vuoksi menestystä Ilveksellekin). Kiinnostus liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin on kyllä vähän hukassa, katsotaan josko tuossa olisi ainesta uudenvuodenlupaukseksi :D.

Pelkäsin, että minulle tulisi häiden jälkeen jotenkin tyhjä ja haikea olo, mutta päin vastoin tässä on käynyt. Ja onhan tässä vielä häidenkin suhteen tekemistä. Valokuvaajamme oli lähettänyt eilen koevedokset potreteista. Kuvat olivat niin ihania! En malta odottaa, että saadaan kuvat itsellemme ja pääsen elämään juhlankin uudelleen kuvien kautta. Pääsen sitten jakamaan häitämme paremmin blogin puolelle, facebookkiin ja saadaan tehtyä niistä kuva-albumi. Bestmanilla on myös muuten video vihkimisestämme sekä häätanssista. Tanssi varmaan pääsee blogin puolelle, mutta vihkimisvideo taitaa jäädä ihan meille muistoksi :)

Alla pari kuvaa kaason kännykästä :) (ethän kopioi ilman lupaa!)

Vasta vihityt

 Bestman kuvaushommissa

Meinasi alkaa sataa

Eipä tässä muuta asiaa, nyt odotellaan valokuvia ja jatketaan arkea. Joitain postausideoita minulla jo onkin, mutta jos sinulle tulee mieleen jotain, mistä toivoisit minun kirjoittavan, niin laita ihmeessä kommenttiboksiin :)

2 kommenttia:

  1. Oi, kuvista on varmaan tullut tosi upeita, niin iloisen ja rennon oloinen hääpari ja miten ihanasti näkyy syksy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä kuvista saakin sellaisen todellisen ja rennon kuvan meistä, kun ei tarvinnut yrittää mitään. Kameran eteen taas jähmetymme helposti, mutta onneksi valokuvaaja osasi hommansa :) Koevedokset olivat ihania ja onnistuneita, onneksi ei satanut pahemmin hääpäivänämme :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3