17. heinäkuuta 2014

Kaasoni

Olen jo jonkin aikaa sitten pyytänyt kaasot itselleni. Kirjoitin alkuvuodesta blogissa, että askartelisin kaasoilleni "tuletko kaasokseni" -paketit. No enpä askarrellut, vaan pyysin ihan suullisesti. Mietin myös, että voinko pyytää kaasot pari vuotta ennen häitä. Kyllä pyysin. Kaasot olivat todella innoissaan kuitenkin siitä, että päätimme aikaistaa häitämme, ja itseasiassa ennen lopulliusta päätöstä toisen kaason kanssa tästä juttelinkin :)

Kaasoiksi pyysin kahta hyvää ystävääni, ellei voi jopa sanoa että parhaita ystäviäni. Sellaisia ystävyyssuhteita minulla ei ole, että oltaisiin oltu kuin paita ja peppu sitten lapsuusaikojen. Koska olen vaihtanut paikkakuntaa, ovat vanhat ystävyyssuhteet hiljalleen sammuneet. Toki teiniaikojen bestikseni kanssa olemme ystävät edelleen, vaikka matkaa välillämme onkin. Hän onkin ainoa vanhoista ystävistäni, joka häihimme saa kutsun. Kaasot olen tuntenut nyt muutaman vuoden ajan ja olemme hyvin läheisiä kummankin kanssa. Molemmat tuntevat myös sulhon erittäin hyvin ja sulho pitää kummastakin.

Aiemmin suunnittelin, että haluaisin askarrella kaasoilleni "Tuletko kaasokseni" -laatikon, mutta se jäi tällä kertaa toteuttamatta. Kaasot pyysin kaasoikseni ihan kasvotusten, ja onnekseni kummatkin suostuivat. Halusin kuitenkin antaa kaasoilleni jotain, joten kokosin heille pienet pussukat.


Häittemme väriteeman mukaisesta ruusulahjakassista löytyi siis suklaarasia, punainen kynsilakka, henkilökohtainen viesti kaasolle, infokirje häitämme koskien, valokuvat minusta ja sulhosta sekä minusta ja kaasosta, valokuva teemaväreistä sekä inspiraatiovalokuva pöytäkoristelusta. Meinasin ostaa pussukoihin kaasoille punaiset hiusruusukkeet, mutta ajattelin, että parempi jos mennään sitten yhdessä katsomaan niitä.

Kumpikin kaaso oli pussukasta iloinen ja otettu. He ovatkin kuulemma jo suunnitelleet polttareita minulle. Asiat ovat muutenkin edistyneet hieman, esimerkiksi kutsukortit tulivat Ifolorilta. Esittelen ne vasta sitten, kun ne lähtevät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3