11. heinäkuuta 2014

Sulhasen pukeutuminen

Meillä sulhanen pukeutuu pukuun. Taitaa olla tänä päivänä erittäin yleistä se, että nuoret sulhaset ovat puvussa, eivätkä missään frakeissa sun muissa vetimissä. Sulhaselle ostettiin juuri alkuvuodesta uusi puku, eikä siitäkään ole kuin takki ollut pari kertaa käytössä. Housut kaipaavat vielä lyhennystä, mutta tuleva anoppi hoitaa asian :)

Pukeutuminen, etenkin sulhasen pukeutuminen on meillä sitä pihistä osastoa. Onneksi sulhasella tosiaan on nyt uusi puku, joten siitä ei tarvitse enää huolehtia, mutta asusteista kylläkin. Liiviä sulhaselle ei tule (olisi varmasti tullut, jos minulla olisi ollut pitkä mekko). Uusi juhlava kauluspaita sulhaselle pitää hankkia sekä uudet juhlakengät. Kumpaankin on budjetoitu 50 euroa (100 euroa yhteensä). Täytyy käydä katselemassa alennusmyyntejä. Sulholle tulee punainen/tummanpunainen solmio. Emme ole budjetoineen kalvosinnappeihin mitään, mutta täytyy vielä miettiä tätä asiaa. Alunperin halusin sulholle vieheen joka sopii kimppuuni, mutta yhtäkkiä en enää halunnutkaan. Taskuliinaa en ole edes harkinnut, mutta alla olevan kuvan nähtyäni muutin mieleni. Sulhanenkin pitää taskuliinasta enemmä kuin vieheestä, joten sellainen tulee. Kun juttelimme asiasta, sulhanen rupesi oikein vitsailemaan ja sanoi laittavansa rinnuksesta roikkumaan kalastusvieheen :D Vielä ei olla ihan varmoja, että tuleeko valkoinen vai punakultaraidallinen taskuliina.


Puku Tiger of Sweden

Mikäli häämme olisivat olleet myöhemmin, oltaisiin sulholle ehdottomasti hankittu Tigerin puku. Kumpikin meistä on kovia Tiger of Sweden -faneja, ainakin farkkuasioissa (muun merkkisiä farkkuja me ei oikeastaan edes käytetä :D). Joka tapauksessa, tuo oikean puoleinen kuva näyttää todella hyvältä, juuri tuollainen tyyli sulhaselle sopisi. Juhlavaa, mutta ei liian juhlavaa (eihän minunkaan mekko ole pituutensa vuoksi niin juhlava, että sulhasella pitäisi olla liivi, saatika sitten joku "hienompi" juhlapuku). Palaan sulhasen pukeutumisasioihin sitten, kun asusteet ovat hankittu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3