26. elokuuta 2014

Kaasojen ja bestmanin pukeutuminen

Emme osta mekkoja kaasoillemme, emmekä edellytä heiltä tietynlaista mekkoa (tai mekkoa ylipäänsä). Väritoiveen olen kaasoille kuitenkin esittänyt: toivon heidän pukeutuvan kokomustiin. Mielestäni musta on kaunis ja juhlava väri, ja sopii kaason mekon väriksi hyvin, etenkin syksyllä ja talvella. Musta on sellainen väri, jota kaasoni varmasti entuudestaan omistavat. Sen lisäksi lupauduin lainaamaan heille mustia vaatteita ja kenkiä, mikäli tarve vaatii. Kaasot kuitenkin haluavat ostaa uudet mekot, ja ovat kyselleet minulta mielipiteitäkin. Olen vain sanonut, että sellainen jolle on myöhemminkin käyttöä. Olen ostanut kaasoille punaiset hiuskukkaset. Se yhdistää kaasoja entisestään, sillä parille vieraalle olen sanonut, että saa pukeutua mustaan.


Bestman sen sijaan pukeutuu pukuun ja hänelle tulee musta kravatti sekä punainen taskuliina. Sulhanenhan pukeutuu mustaan pukuun ilman liiviä, ja hänelle tulee punainen kravatti sekä valkoinen taskuliina. Bestman lainaa sulhasen mustaa solmiota, joten sitä ei tarvinnut ostaa. Bestmanilla ei myöskään ilmeisesti ole valkoista kauluspaitaa, mutta sulho lupasi lainata hänelle vanhaansa. Toivottavasti se ei ole kauhean iso bestmanille... :D Oikeasti mitä en välitä asiasta sen enempää. Kunhan on ne teemavärien mukaiset asusteet :)


Olemme jo jonkin aikaa sitten saaneet hankittua nämä tarvikkeet kaasoille ja bestmanille, mutta en ole saanut aikaseksi kirjoittaa aiheesta blogin puolella. Tässä kuitenkin hankinnat:


Kuvassa värit ovat melko vääristyneitä. Taskuliina ja hiuskukat eivät suinkaan ole oransseja, kuten tässä kuvassa näyttää. Tuota mustaa kravattia ei edes lasketa hääbudjettiin, sillä se olisi joka tapauksessa tullut hankittua sulhasen veljen hautajaisia varten. Kaasot saavat tietty pitää hiuskukat ja bestman taskuliinan.

Ajattelin antaa jotkut riipukset kaasoilleni lahjaksi häiden jälkeen. Sulhanen on taas miettinyt vievänsä bestmanin kiitokseksi syömään häiden jälkeen. Mitään älyttömän kalliita kiitoslahjoja ei ajateltu antaa, mutta jotain pientä kivaa kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3