7. elokuuta 2014

No ne hääparin maljat

Aiemmin kerroin, että hääparin maljoissa me ehkä säästämme. Niin se mieli vain kuitenkin muuttui, ja maljat ostettiin. Kyse ei ehkä ollut siitä, ettemme voisi juoda samoista maljoista muiden kanssa. Ennemmin maljat ovat kiva muisto häistä. Voimme aina vuosipäivänä kilistellä niiden kanssa ja ne ovat hieno sisustuselementti vitriinikaapissa. Enemmän mielestäni maljat ovat muistoina hyödyksi, kuin vaikka sukkanauha laatikonpohjalla (tai noh, voihan senkin laittaa päälle romantiikkaa ja tunnelmaa luomaan vuosipäivänä). Mutta maljoja voi pitää näkyvillä.

Pakko myöntää, että mulla meinas lähteä aivan lapasesta maljojen suhteen. Olen aiemmin maininnut, että sulhasen veljen poismenon myötä hääfilikseni on hyvin matalalla. Takaraivossani kolkuttaa ajatus, että kyllä se siitä nousee kunhan ostelee kaikkea häätavaraa. Ehkä se ostelu tosiaan voi nostaa hääfiilistä, mutta eihän se surua mihinkään poista. Noh, tämän vuoksi aloin ihan tosissaan haluamaan Swarovskin shampanjalaseja, joilla on hintaa köykäset 295 euroa kahdella kappaleella. Ja olin jo ihan tosissaan ostamassa näitä, kunnes sulhanen palautti maan pinnalle. Pistin jopa pari riviä lottoa, että jos voittoa tulee niin ostan nämä maljat takuuvarmasti!


Jossain kohtaa ajattelin, että voimme laittaa tarrat ihan tavallisiin kuoharilaseihin ja käyttää niitä häämaljoina. Halusin kuitenkin ostaa ihan oikeat maljat. Tärkeintä minulle maljoissa oli, että koristeet ovat kultaisen väriset teemavärien mukaan. Melko useinhan maljojen yksityiskohdat ovat hopeisia (ainakin hienoissa maljoissa). Muistin kuitenkin törmänneeni Ideaparkin Brand Outlet -myymälässä kivoihin Ritzenhoffin shampanjalaseihin. Sulhokin piti laseista, ja ne me käytiin kotiutamassa.



Pidän näistä laseista todella paljon. Lasit eivät varsinaisesti ole hääparin maljoiksi tehdyt, mutta sydänkuvion vuoksi ne soveltuvat siihen käyttöön hyvin. Minusta myös tuo erilainen malli laseissa on kiva. Melko usein hääparin maljat ovat sellaisia pyöreitä, mitkä toki ovat erittäin kauniita ja ajattomia. Nämä ovat kuitenkin mielestäni söpöt ja nuorekkaat. Ja mikä parasta, tuo sydänkuviointi on kultaista! Hintaa näillä oli 16 euroa kappale, eli yhteensä 32 euroa.

Tuleeko teille hääparin maljat? :)

4 kommenttia:

  1. Meille ei tarvitse erikseen ostaa erilaisia maljoja, kun ne löytyvät jo etukäteen. Ovat Iittalan skumppa-lasit, korkea jalkaiset, jotka joskus sain lahjaksi. Onhan se kiva muisto, mietin että kaivertaisin niihin hääpäivän, mutta voi olla että jää vain haaveeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hääpäivän kaiverrus laseihin kuulostaa hyvältä :)

      Poista
  2. Minä haluan meille varmasti omat maljat kaiverruksilla. Minä haluan ne ihan samalla tavalla muistoksi ja vuosipäivinä käytettäväksi kuin sinäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Houkuttelisi kyllä itseäkin tuo kaiverrus, mutta jää varmaan toteuttamatta. Jossain on säästettävä, sillä budjetti paukkuu yli ja kovaa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi <3