13. elokuuta 2014

Taas jotain vaihtoon, tällä kertaa hääkengät

Niin siinä vain heti kävi, että koulun alku on verottanut aikaa hääblogilta. Sen lisäksi minulle on iskenyt kesäflunnsa, joten kotona ollessani en ole jaksanut hirveästi ajatella blogia ja häitä. Sen sijaan olen maannut sohvalla ja katsonut telkkarista urheilua (Yleisurheilun EM, Jee!:)). Tänään jo meillä on ensimmäinen vapaapäivä, jonka kunniaksi lähdin toisen kaasoni kanssa Ideaparkkiin ostamaan hänelle mekkoa. Ihana musta mekko löytyi, ja lisäksi löytyi minulle uudet kengät. Kun vaihdoin hääpukua, totesin ettei pienellä blingblingillä varustetut ballerinat ehkä olleet enää uuteen pukuuni niin sopivat.


Vaikka kengät ihanat ovatkin, niin pitkän ja romanttisen pitsipuvun kanssa ne eivät sovi. Kimaltava kengän kärki tulee koko ajan näkyville ja jollain tapaa se on liikaa. Puku on itsessään niin hieno ja vyön kimallus tarpeeksi. Olen miettinyt, että pukuni kanssa sopisi paljon paremmin vähemmän kimaltavat kengät, mieluiten kokonaan kilmatamattomat. Onneksi kuin sattumalta tuli vastaan sopivat kengät. Nämä aikaisemmat ballerinat otan kyllä käyttöön ihan arkiballerinoina, niin hienot ne ovat. Sitäpaitsi, valkoiset ballerinani lensivät alkukesästä roskiin räjähtäneen kuntonsa vuoksi, joten tällaisille olikin käyttöä.

Sattuipa kuitenkin niin hyvin, että tänään Ideaparkin Tapas Storesta löytyi uuden kengät. Katselin kaikista kenkäkaupoista valkoisia ballerinoja, mutta sopivia ei löytynyt, ainakaan omassa koossa. Kun kävelimme ostosreissumme loppuvaiheissa Tapasin ohi, sanoin kaasolleni: "Käydään nyt tuollakin vaikkei siellä varmaan ole." En ole ikinä löytänyt kyseisestä kaupasta hienoja kenkiä. Mielestäni ne ovat aina olleet jollain tapaa mummomaisia tai muuten vaan rumia. Onneksi tämä kerta oli poikkeus.


Nämä söpöt Tapaksen ballerinat olivat 30 % alennuksessa, ja hinnaksi jäi vain 31,45 €. Rehellisyyden nimissä en käyttäisi tällaisia arkena, mutta hääkengiksi nämä sopivat. Kengät ovat kauniit, mutta eivät liikaa huomiota herättävät. En ole tietysti voinut sovittaa näitä pukuni kanssa, mutta uskoisin näiden sopivan pukuun. Kun vertailin näitä ja aikaisempia kenkiä laukkuun ja vöhön, olivat nämä paljon paremmat. Nämä sulautuivat muiden asusteiden tyyliin, kun taas kimaltavat ballerinat ikään kuin poikkesivat muista asusteista. Ja kyllä kuvittelen näiden kenkien näyttävän kokonaisuuten sopivammalta puvun alta pilkottaessa. Kenkien aitonahkaisuus luo lisäksi ylellisyyden tunnetta.


Pohjat näissä ovat suoraan sanottuna rumat, mutta en antanut sen häiritä. Me ei kuitenkaan polvistuta alttarille, joten ainoa hetki jolloin kengänpohja saattaa vilahtaa, on sukkanauhan heitto (kun sulho riisuu sen minulta). Pohjat ovat myös puolisen senttiä korkeammat kuin aikaisemmat ballerinat, mutta se ei mekon pituuteen vaikuta.


Loppuun vielä kuvat kummistakin kengistä jaloissa, älkää välittäkö noista sukista! Ihania ovat kummatkin. En uusia hääkenkiä kuitenkaan aio käyttää häiden jälkeen, joten myyn ne sitten. Itsekin vilkuilin Facebookin kirpparilta käytettyjä ballerinoja häihin, mutta yllättäen ei oman kokoisia löytynyt.

6 kommenttia:

  1. Onpa söpöt kengät! Minäkin aion sanoa tahdon ballerinat jalassani, mukavuus ennen kaikkea! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mulla ensisijainen syy ballerinojen valintaan oli se, että olisin pienilläkin koroilla sulhoa pidempi. Ja olisi se vähän hassua pitää korkokenkiä kun ei sellaisia muutenkaan käytä :)

      Poista
  2. Koskaan ei voi ostaa liikaa kenkiä, eihän sitä paljasjalkaisena voi tallata ;) Näyttää ihanilta!

    VastaaPoista
  3. Zoomailin heti kuvaa siinä toivossa että noi blingit ois ollut minun kokoa ja haluaisit niistä eroon, mutta höh ei! :D Siinä oot kyllä ihan oikeassa että nämä uudet ovat varmasti paljon täydellisemmät herkän pitsipuvun kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä itellä näille käyttöä on, ballerinat on parhaita kenkiä ikinä! Harmi, ettei niitä voi Suomessa käyttää kuin muutaman kuukauden vuodessa ja sitten tietty juhlissa. Kyllä, nämä ovat täydelliset uuteen pukuun :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3