14. kesäkuuta 2014

Hups! Suunnitelmien muutos vol 2.

Kun kihlauduimme, aluksi meidän oli tarkoitus mennä naimisiin vuonna 2016. Sitten muutimme suunnitelmia ja sovimme menevämme naimisiin vuonna 2018. Nyt tuli uusi muutos suunnitelmiin. Tämä onkin vähän radikaalimpi muutos... Ja lopullinen!

Kirjoitin viime viikolla jossittelupostauksen. Jos menisimmekin naimisiin tänä vuonna. Jos menisimmekin naimisiin vähän pienemmin. Jos menisimmekin naimisiin maistraatissa. Olen viime aikoina miettinyt häitämme aika paljon. Haluaisin todella ne unelmien unelmahäät, mutta kuitenkin - miksi odottaa neljää vuotta. Kuten aiemmin olen sanonut, sulholle maistraattivihkimen kävisi hyvin. Minä itse olen ollut se, joka sitä ei ole halunnut. Jossittelupostauksen tehdessäni tajusin, että ei se ole yhtään huonompi tapa mennä naimsiin. Jokainen pari menee sillä tavalla, mikä itselle sopii parhaiten.

Niinpä niin, me mennäänkin maistraatissa naimisiin. Maistraattiaika on jo varattu perjantaille 10.10.2014 (En olisi ikinä kuvitellut haluavani syyshäitä, mutta päivämäärä kuulostaa kivalta ja häät varmasti tuovat iloa ja valoa synkkään syksyyn :)). Vihkimistä todistamaan tulee vain meille kaikkein tärkeimmät ihmiset. Hääjuhliin kutsumme ne tärkeät ihmiset, jotka eivät maistraattiin mahdu. Sen verran tiedämme, että juhliin kutsutaan noin 30 henkilöä. Siinä on kaikki tärkeimmät ihmiset, ja joitain tärkeitä siitä on jopa karsittu pois. Emme vielä tiedä, missä juhlat järjestetään. Kuitenkin haluan järjestää juhlat alkuperäisellä väriteemalla: valkoinen, kultainen ja punainen.

Tuntuu hieman haikealta luopua niistä unelmahäähaaveista, mutta samalla tiedän, että tämä vaihtoehto on meille juuri se oikea :) Taloudellinen tilanteemme parani yllättäen hieman, ja nämä häät pystymme kyllä kustantamaan nyt. Hääblogi tulee varmasti nyt kovaan käyttöön, sillä nyt on melkoisen paljon järjesteltävää lyhyessä ajassa. (Ymmärrän sen jos joku lukija ei halua enää seurata blogia, maistraattivihkiminen kun ei vaan ole niin kiinnostava kaikkien mielestä). Mutta tästä se häiden suunnittelu nyt toden teolla lähtee. On niin paljon päätettävää ja mietittävää ja järjestettävää. Olen todella innoissani, tästä tulee kivaa :)

Sneak peak- Siinäpä minun hääpukuni, se tuli löydettyä Rodoksen matkalta!
Esittelen puvun teille vähän myöhemmin :)

12 kommenttia:

  1. Oi että, onnea teille hääpäivän päättämisestä! Kuulostaa siltä, että häistänne tulee ihanan intiimit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Isot häät on toki ihania ja mahtavia, mutta kyllä tämä tuntuu meille sopivammalta :)

      Poista
  2. Varmasti hyvä idea! Itse vähän harmittelen, miksei voitu hoitaa häitä pienemmällä mittakaavalla, niin olisi pienemmät murheetkin koko juhlan suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi hyvä fiilis tästä päätöksestä. Mutta kyllä tässä silti murehtia saa tosi lyhyen järjestelyajan vuoksi, toivottavasti vähän helpottaa kunhan saamme juhlapaikan päätettyä ja varattua :)

      Poista
  3. Voi ihanaa! Paljon onnea ihanasta päätöksestä! Jos se hyvältä tuntuu niin miksi ei, voihan vaikka niitä vuosikymmeniä juhlia sitten isomminkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Totta, ja voihan niitä juhlia muutenkin myöhemmin järjestää :)

      Poista
  4. Pyh maistraattivihkiminen on tasan yhtä hyvä kuin kirkkomenotkin! :) Ja henkilökohtaisesti kyllä mieluummin niissä olisin vieraana kuin veisaamassa virsiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, mutta valitettavasti olen huomannut, että kaikki eivät valitettavasti ole samaa mieltä... Mutta meille juuri täydellinen ratkaisu :)

      Poista
  5. Kuulostaa hyvältä! Ihana päästä seuraamaan teidän hääsuunnitelmia "kunnolla"! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana myös päästä suunnittelemaan häitä kunnolla :) Vaikka meinaahan tässä vähän kiire tulla!

      Poista
  6. Maistraattihäät ovat ihan yhtä paljon häät kun kirkkohäätkin :) kiva että saitte päätöksen tehtyä ja että se tuntuu teille oikealta päätökseltä. Meilläkin muuttui suunnitelmat isoista häistä paaaljon pienempiin ja se on siitä päätöshetkestä alkaen tuntunut hyvältä päätökseltä. Aihetta suuriin juhliin toivottavasti riittää yhteisten vuosien aikana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Joo kyllä ne pienemmät häät meille sopivampi vaihtoehto on. Vaikka meillä olisikin ollut juhlapaikkavihkiminen niinkuin alkuperäisissä suunnitelmissa, niin vierasmäärä ei siltikään olisi ihan älyttömästi kasvanut. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3