16. kesäkuuta 2014

Lukkoon lyöty väriteema

Sovimme sulhon kanssa aiemmin alustavan väriteeman häillemme. Kirjoitin aiheesta postauksenkin. Nyt lyötiin sitten väriteema lukkoon, ja lopputulos on tällainen:


Alkuperäiseen valkoiseen, kultaan ja punaiseen lisättiin siis vielä musta. Koska häidemme vuodenaika on syksy, on musta juuri täydellinen lisä palettiin.

Jokaisesta väristä vähän ajatuksia:
  • Minulle on ollut ihan alusta asti selvää, että valkoinen/ehkä ennemmin luonnonvalkoinen on yksi häidemme teemaväri - ikään kuin pohja kaikelle muulle. Koska häät ovatkin nyt syksyllä, voi valkoisen rooli jäädä kuitenkin pienemmäksi. Mekkoni on kuitenkin valkoinen, pöytäliinat ovat valkoiset ja haluaisin koristeluun valkoisia/luonnonvalkoisia helmiä. Aiemmin ajattelin, että kutsukorttien pohjan pitäisi olla valkoinen, mutta en enää ole ollenkaan varma tästä.
  • Kulta värinä on hieno, ja sitä voi tuoda vähän koristukseen (ei mitenkään överiksi kuitenkaan). Kutsukorttiemme pohjat voisivat olla kultaisen sävyiset, mikäli teemme ne itse. Lisäksi ainakin minun kaikki korut ovat kultaiset. Mahdollisesti vyö, kengät ja laukku voivat olla kultaiset tai kultaisin yksityiskohdin koristeltu, katsoo nyt :)
  • Punainen (tai ennemmin tummanpunainen). Punainen nyt vaan sattuu olemaan mun lempiväri, jos ei se vielä ole selväksi tullut :D ! Myös sulho pitää punaisesta värinä. Mulle punaiset huulet, punaisia ruusuja, sulholle punainen kravaatti, koristeluun punaisia ruusun terälehtiä. Aiemminhan olisin valinnut punaiset kaasojen mekot, mutta tässä tapauksessa kun emme osta kaasojen mekkoja, tästä haaveesta joudun luopumaan.
  • Kaasojen mekot ovatkin hyvä johdatus uuteen väriin, eli mustaan. Pyydän kaasoni pukeutumaan kokonaan mustaan, sillä he varasti omistavat jo kyseistä väriä ja toivoisin kaasojeni asujen olevan edes jollain tapaa yhteinäiset. Myös bestamnille haluan mustan kravaatin. Koristeluihin tuskin tulee mustaa, jos tulee niin hyvin pienissä määrin.

Muutama inspiraatiokuva:



Kaikki kuvat pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3